chocolaatjes – prijs – prijs – meningen

Chocolite Weight Loss gewicht, Dit is een ontdekking die de chocoladeliefhebber zal verrukken. Als je betaalt voor deze hebzucht voor zoveel deugden, wordt je vaak verboden in regimes die ons dwingen het risico te lopen dat onze inspanningen op niets uitlopen. Nochtans hebben wij onderzoekers geopenbaard dat chocoladechocolade chocolade eigenlijk nuttig kan zijn voor gewichtsverlies

Om tot deze chocoliet te komen, gepubliceerd maandag 26 maart, volgens LeGuardian, bestudeerden de onderzoekers gegevens over ongeveer 1.000 mensen tussen de leeftijden van 20 en 85 jaar oud, en hebben deelgenomen aan een klinische proef van een cholesterolgeneesmiddel. Meer in het bijzonder werd opgemerkt dat de Body Mass Index (BMI), berekend op basis van de verhouding tussen gewicht en vierkante afmeting.

chocoliet Voorlezen topvorm. es

Hierdoor kunnen mensen hun lichaamsgewicht inschatten en kan het risico op over- of ondergewicht van ziekten worden beoordeeld. De resultaten toonden aan dat deelnemers die normale chocolade hadden gegeten meer geneigd waren om meer calorieën te eten dan degenen die minder van deze lekkernij aten.

Aan de andere kant hadden chocoladetoliefhebbers de ene BMI van de effecten lager dan de andere. Een bevinding gemaakt eenmaal leeftijd, geslacht en lichaamsbeweging, het werk van elke deelnemer in aanmerking genomen. Het effect was tot een verschil van 2,3 tot 3,2 kilogram effecten onder mensen die vijf porties chocolade per week aten en die Spaanse chocolade eten wordt gegeten,"zegt Beatrice Golomb van de Universiteit van Californië, San Diego commentaar

Maar studies tot nu toe lijken het tegenovergestelde aan te tonen en hebben een positief effect op de cholesterol- en insulinegevoeligheid gesuggereerd. De onderzoekers benadrukken echter in hun werk dat het eerder de frequentie van chocoladeconsumptie is dan de totale hoeveelheid geconsumeerde chocolade een effect op het gewicht zou hebben. De bron van deze voordelen, de wetenschappers nog steeds chocolade zijn waar, maar ze roepen de rijkdom van chocolade antioxidanten op, waaronder polyfenolen, of flavonoïden.

Moleculen waarvan wordt vermoed dat ze stress beperken en het risico op hart- en vaatziekten, kanker en andere chronische ziekten verminderen.

Als deze resultaten daarom de chocoladeconsumptie lijken te stimuleren, blijven onderzoekers voorzichtig en benadrukken zij het belang van een zekere mate van gematigdheid. Denk er ook aan dat alle chocolaatjes, chocolade dezelfde zijn, zwart is chocoliet bijwerkingen minder suikerrijk, maar rijk aan antioxidanten. Wetenschappers adviseren om het gemiddelde slechte gemiddelde van 28 gram chocolade chocolade chocolade of cacao met een laag suikergehalte per dag te beperken is slecht

Sommige mensen zeggen dat je chocoladechocoladechocolade moet verbieden als je wilt afvallen. Anderen zeggen dat alleen chocolade eten en rode wijn drinken, je gewicht verliest. Chocolade-einden zijn nooit goed. Chocolite vergeet dat de basis van elk dieet is om een uitgebalanceerd dieet te eten en gezond te eten terwijl het doen van een routine van lichaamsbeweging.

In de blauwdrukken kun je veel lezen en luisteren. Het is om je hoofd te verliezen! Welke chocolietvoeding eet u? Wat is het beste te vermijden? En wat is deze heerlijke cacaoschotel? Is dat eigenlijk kan worden gedaan om gewicht te verliezen?

Wat is het principe van het chocolade dieet? Dit dieet raadt aan om een chocoladereep te eten voor het ontbijt en een bar voor de lunch. Chocolade is nodig om's middags te eten, omdat je lichaamschocolade tijd heeft om vet commentaar van chocolade te verbranden

Andere chocolade ontwerpt chocoladechocoladejurist chocolade met meer dan 3 zetels per dag en geeft u het recht om ingrediënten te eten op elk moment van de dag. Natuurlijk is het altijd het beste om's ochtends en's nachts te consumeren. Van mijn kant kan ik's middags chocoladechocolade eten en's middags chocolademelk en chocolademelk. Chocoladechocolade chocolade is ongetwijfeld veel voordeliger dan andere voedingsmiddelen die geconsumeerd kunnen worden en verdient als zodanig aandacht en opportuniteit. Net als elk ander voedsel wordt chocoladechocolade met mate gegeten. Twee of drie plaatsen voor de samenstelling van een dag is voldoende. Ik raad aan om na het ontbijt te eten met een goed kopje koffie. Samen drinken, koffie en chocolade chocolade chocolade chocolade zijn een waar genot voor uw gehemelte! Het is uw kleine moment van ontspanning en troost, zonder dat u een slecht geweten hoeft te hebben.

Daarnaast is er een studie uitgevoerd en zegt dat chocoladechocoladechocolade ook je body mass index kan verlagen. Daarom, volgens deze studie, zou het eten van chocoladechocolade chocolade willen gewicht verliezen.

Bevat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *